Here are the team’s events in one shared calendar, latest notifications and information who are coming to the games. Have a good training session!

Šport Football
Domači kraj Pot k ribniku 6, Ljubljana
Člani ekipe 23
Oskar

Zbor v Trebnjem ob 9:15, tekma je ob 10:00. Lokacija igrišča je : Pekel 8 - Trebnje. Gre za lokacijo veterinarske postaje, ki je nasproti igrišča. Predlagam da dodatno preverite. Ob morebitnem prevelikem številu prijavljenih igralcev za gostujoče tekme, bo v bodoče prihajalo do selekcije. Prijavljena je zimska liga v Klečah tako kot lani, so opcije za še kakšno dodatno zimsko ligo ali posamezen turnir, tudi prijateljske tekme (vse ob svojem času). Po zadnji prvenstveni tekmi 9.11 se verjetno selimo v telovadnice. Bomo pa sicer cim vec skusali trenirati tudi zunaj na umetni travi(nekaj ur smo dobili tudi na Kodeljevem). Zimski urnik bo sestavljen naknadno. Vadnine obvezno poravnajte do konca naslednjega tedna (starsi meni osebno pred ali po treningu oziroma tekmi).

Oskar

V torek ob 17:30 igramo prijateljsko tekmo na Slovanu na Kodeljevem. Zbor je 17:00. Čimprej potrdite prisotnost/odsotnost, da povem kdo gre igrat, nekateri fantje bodo ostali na Krimu in trenirali skupaj z U13!

Oskar

Jutri na Slovanu zbor ob 17:00 pred vhodom v garderobe, ki so pri Baru oziroma glavnem igriscu. Fantje naj pridejo v svoji opremi kot za trening (scitniki so obvezni). Koncamo nekje med 18:30-19:00. NA SLOVAN GREJO SLEDEČI IGRALCI : Jošt, Urban,Vid, Anej,Val, Maks, Bor, Jan, Manu, Jurij, Timo, Glen, Izak in Aleks. NA KRIMU (TRENING Z EKIPO U13) OSTANETE SLEDEČI IGRALCI : Lovro, Rok, Nejc, Andraž, Muhamed in Matej. Če je komu kakšna varjanta lažja zaradi logistike. Mi sporočite na SMS. Lp

Preberi več sporočil